Όροι Χρήσης

Γενικά
Το www.ktiniatrikos.gr είναι το ηλεκτρονικό διαδικτυακό κατάστημα έκθεσης και πώλησης των προϊόντων που δημιούργησε η ανώνυμη ελληνική εταιρεία «ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ, ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ, ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ, ΖΩΟΤΡΟΦΩΝ ΚΑΙ ΖΩΝΤΩΝ ΖΩΩΝ» και διακριτικό τίτλο «ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε.» με έδρα στον Γέρακα Αττικής, στην οδό Βιζυηνού και αριθμό 11 (Α.Φ.Μ. 999983701, ΔΟΥ ΦΑΕ Αθηνών). Πριν την περιήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και την είσοδό σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι διέπουν την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων και την ασφάλεια των συναλλαγών σας, καθώς και την παρουσίαση, πώληση, συσκευασία, μεταφορά, ενδεχόμενη επιστροφή και παράδοση των προϊόντων.
Η χρήση και περιήγηση στην ιστοσελίδα www.ktiniatrikos.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.


Όροι
Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ διατηρεί το απόλυτο δικαίωμα να τροποποιήσει μονομερώς, να ανανεώσει ή να ακυρώσει οποτεδήποτε με ή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση, τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις ή μέρος αυτών. Κάθε τυχόν τροποποίηση των όρων ισχύει αυτόματα με την ανάρτησή τους στην ιστοσελίδα. Διευκρινίζεται ότι σε περίπτωση που κάποιος όρος καταστεί άκυρος δεν συνεπάγεται και την ακύρωση των υπόλοιπων όρων. Σε καμία περίπτωση οποιαδήποτε αλλαγή όρων δεν αφορά παραγγελίες που είναι προς εκτέλεση.

Παρεχόμενες Πληροφορίες και Προϊόντα
Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. επιμελείται για την ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αναρτώνται στην ιστοσελίδα www.vet-circle.gr, τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών κάθε προϊόντος όσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το ηλεκτρονικό κατάστημά της. Δεν ευθύνεται πάντως και δεν δεσμεύεται για τυχόν σφάλματα τεχνικά ή τυπογραφικά, που έχουν προκύψει ακούσια ή διέφυγαν της προσοχής, ή/και τυχόν διακοπή της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.


Περιορισμός ευθύνης
Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. δεν μπορεί να εγγυηθεί τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, μπορεί ωστόσο να εγγυηθεί ότι ο τελικός καταναλωτής θα ενημερωθεί έγκαιρα σχετικά με τη μη διαθεσιμότητα τους.
Σε κάθε περίπτωση η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. και η ιστοσελίδα/ηλεκτρονικό κατάστημα αυτής δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία που τυχόν παρουσιαστεί στους χρήστες από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου, ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται μέσω αυτού, ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται από αυτόν.


Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Η ιστοσελίδα www.ktiniatrikos.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος της ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική/ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχο του περιεχομένου του διαδικτυακού τόπου. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας της ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. ή οπιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν την ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΕ ή/και το ηλεκτρονικό της κατάστημα ή/και τα τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα της ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. ή/και του www.ktiniatrikos.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στην ιστοσελίδα www.ktiniatrikos.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.


Υποχρεώσεις Χρήστη
Οι χρήστες της ιστοσελίδας www.ktiniatrikos.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή και το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που: 1) είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, 2) δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, 3) δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4) παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, 5) περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6) ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής, 7) δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιονδήποτε τρόπο 8) χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

 

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
Τα προσωπικά στοιχεία που πιθανόν θα κληθείτε να δώσετε (Όνομα, Επίθετο, Επάγγελμα, Ηλεκτρονική διεύθυνση, Διεύθυνση αποστολής, κ.λπ) είναι απαραίτητα για την εύρυθμη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας. Τα στοιχεία αυτά θεωρούνται απόρρητα και τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας και την μεταξύ μας επικοινωνία.
Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας διαβεβαιώνει ότι μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και η πρόσβαση ατόμων χωρίς εξουσιοδότηση απαγορεύεται. Κάθε εύλογο μέτρο για τη διασφάλιση των δεδομένων σας έχει παρθεί. Επιπλέον, η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός και αν έχει έγγραφη εξουσιοδότηση από τους ίδιους, ή αυτό επιβάλλεται από δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής. Τα προσωπικά σας στοιχεία δύναται να χρησιμοποιηθούν και από συνεργαζόμενες με την ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. επιχειρήσεις (ως επί το πλείστον πρακτορεία μεταφορών, εταιρείες ταχυμεταφορών, ταχυδρομείο) με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλαγματικής σχέσης.
Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή ο χρήστης διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

 

Τιμές Προϊόντων
Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α) που αναλογεί σε κάθε είδος. Φαρμακευτικά σκευάσματα και τροφές υπάγονται σε καθεστώς Φ.Π.Α. 13 %. Σκεύη, εργαλεία, λοιπός κτηνιατρικός και ζωοτεχνικός εξοπλισμός σε καθεστώς Φ.Π.Α 24 %.
Δεν περιλαμβάνονται τυχόν μεταφορικά και λοιπά έξοδα αποστολής.

 

Αγορά Προϊόντων
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε πάνω από 7.000 προϊόντα για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία κτηνοτρόφο, τον κτηνίατρο και τον ζωόφιλο.
Τα προϊόντα είναι χωρισμένα σε 10 βασικές κατηγορίες ανάλογα με το ζώο ή την χρήση του προϊόντος. Κάθε βασική κατηγορία έχει υποκατηγορίες που διευκολύνουν τη διαδιακασία εύρεσης του προϊόντος που επιθυμείτε.
Στην περίπτωση που γνωρίζετε τον κωδικό του είδους ή τη βασική περιγραφή του μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πεδίο «Aναζήτηση».
Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ορθή και ακριβή δημοσίευση όλων των πληροφοριών των προϊόντων που προβάλλονται. Παρ’ όλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις διακοπής στην λειτουργία της ιστοσελίδας καθώς και λαθών στις αναγραφόμενες και εμφανιζόμενες πληροφορίες (όπως ενδεικτικά: την αναγραφόμενη τιμή, τη φωτογραφία, κ.λπ) που μπορεί να οφείλονται σε τυπογραφικά ή/και «ανθρώπινα λάθη». Σε κάθε περίπτωση οι αναγραφόμενες τιμές θα πρέπει να θεωρούνται ενδεικτικές και θα παρακαλούσαμε να επικοινωνείτε μαζί μας για την επιβεβαίωσή τους.
Σε κάθε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 210-6611650, πριν προβείτε στην παραγγελία του για την αποσαφήνιση του θέματος.
Η εταιρεία μας έχει το δικαίωμα να μεταβάλλει την τιμή οποιουδήποτε προϊόντος οποτεδήποτε, αναιτιολόγητα και χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

Λήψη και Ολοκλήρωση παραγγελίας
Οι παραγγελίες ολοκληρώνονται με μια συγκεκριμένη διαδικασία, όπως αυτή περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω:
1. Τοποθέτηση παραγγελίας
Μπορείτε να δώσετε παραγγελία με έναν από τους εξής τρόπους:
α) Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 210 6611650, 210 6047717, 210 6047718, 210 6047907, 
Ώρες λειτουργίας 8:00 -16:00, Δευτέρα -Παρασκευή
β) Μέσω Fax στο 210-6611798
γ) Μέσω e-mail στο info@ktiniatrikos.gr
δ) Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος

  • Επιλογή: επιλέξτε τα είδη και τις ποσότητες που επιθυμείτε και τοποθετήστε τα στο «καλάθι αγορών»
  • Οριστικοποίηση: ακολουθήστε τα «βήματα» που σας υποδεικνύονται και συμπληρώστε όλα τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την οριστικοποίηση και αποστολή της παραγγελίας σας στην εταιρεία μας
  • Επιβεβαίωση: Θα παραλάβετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει  ένα αυτοματοποιημένο μήνυμα με τα στοιχεία της παραγγελίας σας

2. Επεξεργασία της παραγγελίας
Σε αυτό το στάδιο η εταιρεία μας ελέγχει τη διαθεσιμότητα όλων των προϊόντων που αναφέρονται στην παραγγελία σας. Στη συνέχεια, ένας υπάλληλός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικώς για να σας ενημερώσει για την κατάσταση της παραγγελίας σας.
α) Εάν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα, ο υπάλληλος μας θα κάνει μια τελευταία επιβεβαίωση της παραγγελίας, θα σας ενημερώσει για την συνολική αξία των προϊόντων και θα συζητήσει μαζί σας τυχόν λεπτομέρειες για την αποστολή της παραγγελίας.
β) Εάν κάποιο/α από τα είδη δεν είναι διαθέσιμο, ο υπάλληλός μας θα σας καλέσει προκειμένου να συνεννοηθείτε για τυχόν τροποποίηση, ακύρωση ή αναβολή της.
Σε περίπτωση που η τηλεφωνική επικοινωνία δεν είναι δυνατή, θα σας αποσταλεί e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει προκειμένου να έρθετε εσείς σε επαφή μαζί μας. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή καμία εκ των δύο επικοινωνιών για διάστημα έως και 15 ημερών από την τοποθέτηση της παραγγελίας, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτομάτως και θα πρέπει να προχωρήσετε στη δημιουργία και υποβολή νέας.

 

Υπαναχώρηση/Επιστροφή –Αντικατάσταση – Επισκευή Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. σας παραδόθηκαν προϊόντα άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε β) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή (iii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά.
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, μέσα σε είκοσι (20) ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε α) σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν ή λείπει συμφωνημένη ιδιότητα του και υπό την προϋπόθεση ότι (i) δεν προβλέπεται διαφορετικά από την εγγύηση του παραγωγού, ή του εισαγωγέα και το προϊόν βρίσκεται εντός εγγύησης, οπότε και ισχύουν οι όροι εγγύησης ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και δεν έχει επέλθει η νόμιμη παραγραφή των δικαιωμάτων του αγοραστή ή (ii) αν δεν υπάρχει εγγύηση κατά το (i) και το ελάττωμα ή η ιδιότητα που λείπει δεν είναι σημαντικά και β) εντός 14 ημερών από την παράδοση του προϊόντος.
Η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση έλλειψης συμφωνημένης ιδιότητας ή ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα του, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφρά αμέλεια.
Επιπλέον, για όλες τις περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση-επισκευή να συνοδεύεται απαραίτητα από το πρωτότυπο αποδεικτικό συναλλαγής (π.χ. Απ. Λιανικής, ΔΑΤ, κ.ο.κ.). Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις τα προς αντικατάσταση προϊόντα πρέπει να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν από τον πελάτη, ακέραια και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ Απ. Λιανικής, ΔΑΤ, κ.ο.κ.). Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία μας. 

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις: 
1.Επικοινωνήσετε την ίδια μέρα ή την επομένη εργάσιμη ημέρα μαζί μας 
2.Σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 20 ημερών με άλλο ή άλλα μέχρι του ύψους του τιμήματος ή με πρόσθετο τίμημα ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 τουν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί 
3. το προϊόν συνοδεύεται απαραίτητα από το πρωτότυπο αποδεικτικό συναλλαγής (π.χ. Απ. Λιανικής, ΔΑΤ, κ.ο.κ.)
Όσον αφορά με τα προς επισκευή προϊόντα, θα πρέπει να συνοδεύονται απαραίτητα από το πρωτότυπο αποδεικτικό συναλλαγής (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) για την εξακρίβωση της ημερομηνίας και την ισχύς της εγγύησης. Σε περίπτωση που τα έγγραφα δεν αποστέλλονται η εγγύηση θα θεωρείται λήξασα και τυχόν ανταλλακτικά και εργασία θα χρεώνονται.
Σε όλες τις άνω περιπτώσεις τυχόν μεταφορικά και έξοδα αποστολής βαραίνουν τον πελάτη.

 

Ακύρωση Παραγγελίας
Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις: 
1. Πριν την οριστικοποίηση της αποστολής μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος www.ktiniatrikos.gr αφαιρώντας τις ποσότητες των προϊόντων από το «καλάθι αγορών» σας. 
2. Εάν έχετε οριστικοποιήσει την παραγγελία, αλλά τα προϊόντα δεν έχουν αποσταλεί μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς και ένας υπάλληλός μας θα αναλάβει την ακύρωση της παραγγελίας. Εάν έχετε παραλάβει την παραγγελία σας επικοινωνήστε μαζί μας, εξηγώντας μας τον λόγο που επιθυμείτε την ακύρωση της και ένας υπάλληλός μας θα σας ενημερώσει για τις επιλογές που έχετε διαθέσιμες.

 

Τρόποι πληρωμής
1. Πληρωμή με αντικαταβολή
Όταν η παραγγελία σας παραδοθεί στον χώρο που μας έχετε δηλώσει, πληρώνετε στον μεταφορέα το αντίτιμο. Η μέθοδος αυτή ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδας εκτός ελαχίστων εξαιρεσεων.
Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, από 03.01.2012 παραστατικά αξίας άνω των 1.500€ προς ιδιώτες, και 3.000€ για επαγγελματίες / επιχειρήσεις θα πρέπει υποχρεωτικά να εξοφλούνται μόνο με α) κατάθεση / έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή β) έκδοση επιταγής ή γ) χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.
2. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας από το κατάστημά μας
Μπορείτε να υποβάλετε την παραγγελία σας, να την επεξεργαστούμε και με την ολοκλήρωση της να σας ειδοποιήσουμε (τηλεφωνικώς ή με e-mail) για την παραλαβή της από το κατάστημά μας στον Γέρακα Αττικής, οδός Βιζυηνού, αριθμός 11, από Δευτέρα έως Παρασκευή και από 8:00 έως 16:00.
Η εξόφληση της παραγγελίας θα γίνει στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή.
3. Κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να προεξοφλήσετε την παραγγελίας σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

  • ALPHABANK: 138-00-2320002068
  • EUROBANK: 0026.0045.91.0200647067
  • ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 5010-054801-053

Παρακαλούμε όπως μας στείλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-6611798 ή στο e-mail: info@vet-circle.gr. Παραγγελίες για τις οποίες λαμβάνουμε αντίγραφα τραπεζικής κατάθεσης έως την 9 π.μ. μπορεί να αποσταλούν την ίδια ημέρα.

 

Μεταφορά-Παράδοση Προϊόντων/ Έξοδα Αποστολής
Τα εμπορεύματα μπορούν να σας αποσταλούν με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:
1. Εταιρείες Ταχυμεταφορών (Courier)
Ο καλύτερος τρόπος αποστολής για προϊόντα που χρειάζεστε άμεσα. Σε περιπτώσεις που η εξόφληση γίνεται με αντικαταβολή, η παραγγελία αποστέλεται με την SPEEDEX. Λόγω συνεργασίας μας με την εν λόγω εταιρεία εχουμε καταφέρει ανταγωνιστικές τιμές όσων αφορά το κόστος των μεταφορικών. Εαν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε δικής σας εταιρεία ταχυμεταφορών θα πρέπει να έχει προηγηθεί τραπεζική κατάθεση της αξίας της παραγγελίας, ή να ενημερώσετε την εταιρεία ταχυμεταφορών οτι θα κάνει αγορά των προϊόντων (αντικαταβολή).
Σε κάθε περίπτωση τυχόν έξοδα αντικαταβολής και αποστολής βαρύνουν εσάς.
Εάν, κάνετε την παραγγελία σας έως τις 15:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, η παραγγελία σας θα αποσταλεί την ίδια ημέρα, υπο την προυπόθεση ότι όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και δεν υπάρχουν κωλύματα.
Σημείωση: Για τις παραγγελίες που πραγματοποιούνται την Παρασκευή υπάρχει η δυνατότητα να παραδοθούν απο την εταιρία ταχυμεταφορών το Σάββατο με επιπλέον χρέωση.
2. Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛ.ΤΑ)
Ο πλέον διαδεδομένος τρόπος αποστολής για παραγγελίες πολύ μικρού όγκου και βάρους στις οποίες δεν επείγει η παράδοσή τους. Για την επίτευξη χαμηλότερων εξόδων, πρέπει να συγκεντρωθεί ορισμένος αριθμός παραγγελιών και να αποσταλούν μαζικά. Ο μέσος χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας σε κατάστημα των ΕΛ.ΤΑ είναι 7 ημέρες.
3. Πρακτορεία μεταφορών (Λοιπές περιοχές Ελλάδας)
Ο πλέον συνηθισμένος τρόπος αποστολής των εμπορευμάτων μας πανελλαδικά.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα έξοδα αποστολής μόνο έως το πρακτορείο μεταφορών στην περιοχή των Αθηνών. Τα λοιπά μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν εσάς.
Ο σύνηθης χρόνος επεξεργασίας και αποστολής μίας παραγγελίας από την εταιρεία μας έως τα πρακτορεία μεταφορών είναι 1 ημέρα για παραγγελίες που καταχωρούνται έως τις 14:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, υπό την προυπόθεση ότι όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα και δεν υπάρχουν κωλύματα.
Κατόπιν της παράδοσης της παραγγελίας στο πρακτορείο μεταφορών, την εταιρεία ταχυμεταφορών ή τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του πελάτη.

 

Καθυστερήσεις
Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις που οφείλονται σε ανωτέρα βία ή σε γεγονότα που εκφεύγουν από τον έλεγχό της. Ενδεικτικώς και όχι περιοριστικώς, η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για αιτίες καθυστέρησης παράδοσης που οφείλονται σε καθυστερήσεις σε τελωνεία, ενδιάμεσους χώρους φόρτωσης-εκφόρτωσης, απεργίες μεταφορικών μέσων ή άλλου είδους απεργίες που επηρεάζουν την παράδοση των προϊόντων στις αποθήκες της εταιρείας μας από τους προμηθευτές μας, κλπ. 
Σε κάθε περίπτωση τυχόν καθυστέρησης, η εταιρεία μας θα κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος. Μολονότι η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο προκειμένου να ανταποκριθεί στην ανάγκη σας για ενημέρωση σε σχέση με την τυχόν έλλειψη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος, υπάρχει πιθανότητα να υπάρξει απροσδόκητη έλλειψη ή μη διαθεσιμότητα του προϊόντος από τους προμηθευτές μας ακόμη και μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Στην περίπτωση αυτή, η εταιρεία μας θα κάνει και πάλι κάθε δυνατή προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί σας στα στοιχεία που της έχετε γνωστοποιήσει προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με κάθε δυνατή πληρότητα και να συνεννοηθεί μαζί σας για τη νέα παράδοση ή την παράδοση άλλου προϊόντος ή την ακύρωση της παραγγελίας αζημίως και για τα δύο μέρη και την άτοκη επιστροφή των χρημάτων που τυχόν έχετε καταβάλει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος.

SSL Certificates