Σχετικά με μας

                                                                                                            

 

Η εταιρεία μας ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε βρίσκεται από το 1972 στο χώρο των κτηνιατρικών φαρμάκων, εργαλείων, σκευών, συσκευών, αξεσουάρ, τροφών και γενικότερα όλων των ειδών τα οποία αφορούν εκείνους που ασχολούνται με τον κτηνιατρικό κλάδο, τη ζωική παραγωγή και τα pet. 
Το φυσικό μας κατάστημα και οι αποθήκες μας στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 1.500 τ.μ. σε οικόπεδο 3.500 τ.μ., με ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

 

Σήμερα εξυπηρετούμε με υπευθυνότητα και συνέπεια τους 12.000 πελάτες μας σε ολόκληρη την Ελλάδα με 7000 προϊόντα για όλα τα είδη των ζώων. Επιπλέον, η ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ Α.Ε. έχει και εξαγωγική δραστηριότητα σε χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης (Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Αλβανία και Κύπρο).

 

Κύρια προσπάθεια μας, επί 45 συνεχόμενα έτη, είναι να κατασκευάζουμε και να προμηθευόμαστε από την παγκόσμια αγορά, αξιόπιστα προϊόντα σε καλές τιμές. 

 

Σε πολλά βασικά είδη η τιμή έχει παραμείνει σταθερή εδώ και πολλά χρόνια παρά τις συνεχείς ανατιμήσεις των προϊόντων στην ελληνική και ξένη αγορά. Αυτό επιτυγχάνεται από την πλευρά μας με συνεχή προσπάθεια η οποία έχει σαν στόχο κυρίως τη μείωση του τελικού κόστους των προϊόντων αλλά και με τη μείωση του ποσοστού κέρδους της εταιρείας μας η οποία αντισταθμίζεται από την αύξηση της εμπορικής μας δραστηριότητας και τη δική σας μεγαλύτερη ανταπόκριση. 
Όσον αφορά τους εμπόρους πελάτες μας, θεωρούμε ότι θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπ’οψιν τους ότι ίσως είμαστε η μοναδική εταιρεία του χώρου που δεν τους ανταγωνίζεται στις τιμές των προϊόντων της.

 

Μετά την έκδοση του καταλόγου με τα προϊόντα μας, η ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας η οποία αποτελεί ηλεκτρονικό κατάλογο και e-shop ήταν η φυσική συνέχεια στην προσπάθεια να παρουσιάσουμε το πλήθος των προϊόντων που διαθέτουμε και να καταστίσουμε πιο εύκολη και εποικοδομητική τη διαδικασία αγοράς.  

 

Φυσικά η προσπάθεια μας για εμπλουτισμό της “γκάμας” των προϊόντων που διαθέτουμε είναι συνεχής, παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου μας διεθνώς.

 

Το προσωπικό της εταιρείας μας (συνολικά 21 άτομα, εκ των οποίων 2 κτηνίατροι) είναι στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε, πληροφορίες και διευκρινήσεις.

SSL Certificates